View Cart View Cart  |  Wish List  |  Checkout

moofieSDS99
Adidas Y-3 Goedkoop
July 27, 2020 08:42AM
Dit lifestyle-aanbod brengt Yamamoto's kenmerkende ontwerptaal hier in het spel door het gebruik van een tweekleurig bovenwerk gemaakt met een mesh-basis en geaccentueerd met lagen van premium leer en suède panelen. Adidas Y-3 Heren/Dames Branding is aanwezig via Y-3-logo's op de hiel en geperforeerde leren tong, naast een geborduurde handtekening van de ontwerper zelf op de teendoos. Onderaan neemt het onopvallende silhouet de standaard met torsie doordrenkte tussenzool die wordt geaccentueerd met oranje slagen en afgerond met een natuurlijke witte buitenzool.Adidas Y-3 Sale staat vaak precies op de grens tussen technisch en casual en neemt het tijdloze tennis-nietje, de Stan Smith, en vertaalt het in de eigen ontwerptaal van Yohji Yamamoto. Simplistisch overal en vrij waar om te vormen - alleen op het eerste gezicht - is het paar een uitgeklede heruitvinding van het bovengenoemde, omdat alle overlays volledig zijn verwijderd voor een kit die soepel is in elke steek, of beter gezegd, het ontbreken daarvan. Bij teenkasten is de ronde teen verwerkt in een constructie van glad wit leer; oog blijft overzicht in rechte tot zigzag perforaties terwijl de losse contouren van een hiellip aankomen met het "Y-3" logo.

Na zijn uitstapje naar basketbalschoenen met James Harden, is de Adidas Y-3 Goedkoop lijn van Yohji Yamamoto terug waar hij comfortabel is - op straat. De volgende stap voor dit illustere label is een ander adidas-project dat progressief Japans vakmanschap combineert met baanbrekende Digital Light Synthesis-technologie. Introductie van de Y-3 Runner 4D, een Primeknit hardloopschoen met bovenlaag met leren overlays en dezelfde 4D geprinte tussenzool als de populaire Futurecraft 4D.

Yohji Yamamoto's adidas-dochter Adidas Y-3 Bestellen werkt opnieuw samen met James Harden met een driedelige, modieuze schoenencollectie. Geïnspireerd door de Japanse Botan-bloem die eer, respect, geluk, moed en adel symboliseert, maakt Harden's GQ-waardige gevoel voor mode zijn aanwezigheid bekend. Harden sierde vanmorgen de cover van GQ met een overvloed aan adidas-schoenen, inclusief alle drie de stukken die je hieronder ziet.

Het JH Boost-silhouet is een luxueuze versie van het BYW-silhouet, omdat het dezelfde pod-achtige BOOST-tussenzool heeft met geüpdatete premium materialen die het bovenwerk sieren. Kopen Adidas Y-3 Paren komen morgen bij geselecteerde retailers samen met een volledige kledingcollectie met compressiesokken, jassen en alles daartussenin, met eenheden die om middernacht online komen bij Packer Shoes.

www.schoenenstockx.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

SecurityWorry-Free Shopping
SSL Certificates Payment Processing
About Us | Security & Privacy | Shipping | Help | Contact Us | Site Map | Drake University Distance Learning | Gift Certificates | Request Catalog | Affiliates
1-800-873-2730 | [email protected]