View Cart View Cart  |  Wish List  |  Checkout

moofieSDS99
Adidas Ozweego Bestellen
July 27, 2020 09:00AM
Jordan Brand is in 2019 tot leven gekomen dankzij hun indrukwekkende lifestyle-aanbod onder de onlangs gelanceerde Proto-familie - een die een esthetiek voor ruimteverkenning tot stand brengt met zijn toewijding aan innovatie en merkloze look. Adidas Ozweego Heren/Dames Tot dusver heeft de Jumpman React-schuim en de vergrote 720 Max Air-unit naadloos in twee silhouetten gegoten, waardoor een nieuwe definitie van vlucht wordt gespeld terwijl het merk zich een weg baant naar het tijdperk na pensionering van MJ. De Proto Max 720 is al een behoorlijke blikvanger sinds de eerste winkelversie eerder dit jaar, met een onconventioneel silhouet met een hoge snit, technische materialen en de volledige airbag met een hoge houding.Voor de tweede Air Max Day op rij zet Jordan Brand een voetafdruk met de Adidas Ozweego Sale "Tinker" - een aangepaste versie van het origineel die eigenlijk een van de eerdere schetsen van de legendarische architect was voor de schoen. Met een Swoosh-logo op de bovenkant en NIKE geborduurd op de enkelkraag van de mediale zijde, is deze herziene AJ3 een van de meer succesvolle "remixen" in de recente geschiedenis, en hij keert opnieuw terug voor de aankomende Air Max- gecentreerde festiviteiten deze maand. Deze witte, rode en grijze mix is ​​eigenlijk geïnspireerd door Tinker's onvergetelijke Air Max 1, omdat het de originele 'Sport Red'-kleurstelling van dat baanbrekende silhouet aantrekt, waardoor de iconische aanwezigheid van Hatfield in de branche verder wordt versterkt.

Het innovatiegerichte ethos van Adidas Ozweego Goedkoop heeft geresulteerd in verschillende interessante ontwerpen die de laatste tijd naar zowel de performance- als de informele markt zijn gebracht - en het team van JB's nieuwste permutatie is de Jordan Proto Max 720, een geavanceerd lifestyle-ontwerp dat is verschenen in een klassiek rood en zwart palet. Met behulp van een ruimtebesparende combinatie van synthetische stoffen, riemen en zichtbare stiksels op het bovenwerk, vergelijkbaar met andere nieuwe Jordan-modellen zoals de Proto React en Apex Utility, verschijnt het belangrijkste verschil van de Proto Max 720 met die van de eerder genoemde silhouetten op de onderste helft.

Een grote Adidas Ozweego Bestellen dempingseenheid - in plaats van het React-schuim dat op de andere bovengenoemde modellen wordt gebruikt - biedt een moderne mix van stijl en comfort. Een speciaal vluchtklaar Jordan-logo verschijnt dan op de hielriemen en tong, terwijl de buitenzool de maanstijlen vergrendelt met een golvend, maanachtig bootpatroon.

Er wordt vaak gezegd dat imitatie de hoogste vorm van vleierij is. Kopen Adidas Ozweego De Jordan Max Aura doet zeker zijn best om de Jordan 11 - met name de Cap & Gown-versie van dit jaar - te flatteren met deze nieuwe drievoudige zwarte kleurstelling. Jordan Brand heeft altijd de neiging gehad om zich te laten inspireren door hun iconische retrolijn voor de ontwerpen van hun in-line teammodellen zoals de True Flight of de SC-3. Maar de Max Aura is misschien nog het meest voor de hand liggende voorbeeld hiervan: de keel, het vetersysteem en zelfs de neopreen hielhit zijn allemaal rechtstreeks afkomstig van de 11. Het is echter niet alleen de Jordan 11 die hier verschijnt: de Max Aura put uit ook de Jordan 10, ook met elastische middenvoetbanden.

www.sneakermagazijn.com
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

SecurityWorry-Free Shopping
SSL Certificates Payment Processing
About Us | Security & Privacy | Shipping | Help | Contact Us | Site Map | Drake University Distance Learning | Gift Certificates | Request Catalog | Affiliates
1-800-873-2730 | [email protected]